Извозване на битови и зелени отпадъци

Изхвърляне на битови отпадъци или зелени отпадъци?

Контейнери за извозване на битови отпадъци или зелени отпадъци от двора имат богат набор от различни  размери, които да ви помогнат.

Независимо дали става въпрос за пролетно почистване, премахване на бъркотията, надграждане на уреди, премахване на отпадъци от градина  или разчистване на обзавеждането на  дома, това ще създаде много отпадъци, които ще трябва да бъдат премахнати.

Има много удобен и лесен вариант за премахване на нежелани предмети и зелени отпадъци, като наемете контейнер за зелени отпадъци от Киа транс.

С какъвто и проект да се заемете, контейнер за извозване на отпадъци, ще отговаря на вашите нужди. Контейнери за извозване на дървета, храсти и клони разполагат с пълна гама от размери, специално предназначени за отпадъци от озеленяване, зелени отпадъци, битови отпадъци, мебели и стари уреди. Никой проект за извозване на боклук не е твърде малък или твърде голям, за да не може да се възползва от използването на контейнер за боклук.

Извозване на зелени отпадъци с контейнери

Често срещано погрешно схващане е, че контейнерите за боклук са необходими само за вътрешни отпадъци или почистване. Усъвършенстваното жилищно озеленяване, подрязване и работа в двора може да доведе до огромни количества отпадъци и отломки. Ето защо, преди да започнете да режете дървета или да изкоренявате целия си двор, помислете за наемане на контейнер за боклук, който може да съхранява всички отпадъци и да ги извозва на сметището, когато е необходимо.

Контейнер за извозване на отпадъци  се доставя до дома ви на предварително уговорена дата и час, които са удобни за вас. Контейнер за строителни отпадъци ще бъде поставен на място, което нито ще пречи на работното ви пространство, нито ще блокира входа на вашия дом, пътека или гараж.

 Контейнери за боклук са чудесни за почистване на домакинствата, отстраняване на отломки от двора и общо извозване на отпадъци. Контейнери за боклук могат да се пълнят с всички видове мебели, килими, маси, столове, кутии, дрехи, играчки, уреди, тавански, гаражни отпадъци и др.

Всичко, което трябва да направите, е да хвърлите нежеланите предмети или отпадъци от двора в контейнера за  строителни отпадъци. Когато приключите с почистването си, Киа транс ще дойде, за да вземе пълния контейнер и да го извози до оторизирано депо или център за рециклиране.

Готови ли сте да планирате своя контейнер за зелени отпадъци? Не сте сигурни какъв размер или колко контейнера ще ви трябват?

Обадете се на Киа транс  и говорете с един от нашите приятелски настроени, професионални представители за контейнери за извозване на отпадъци, които с радост ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви помогнат да насрочите дата и час за доставка на вашия контейнер за строителни отпадъци.

Нашите услуги са на разположение 7 дни в седмицата, а вашият контейнер може да бъде доставен още утре.

Изпрати запитване за контейнер

Контакти

Email :
Телефон:

+359 888 888 888

Call Now Button