Контейнери за отпадъци под наем

Намерете правилния размер строителен контейнер за вашия проект

С услугите за извозване на строителни отпадъци с контейнери от Киа транс можете да изхвърлите всичко наведнъж. Просто ни се обадете и ние можем да ви помогнем да изберете правилния размер контейнер за вашите отпадъци. С разнообразие от размери на контейнери, ние правим работата достъпна и удобна.

Контейнер за отпадъци 4 кубични метра

Контейнер 4 кубика

Контейнер от 4 кубика за строителни отпадъци е най-широко използваният размер контейнер за строителни отпадъци.  Може да Ви бъде доставен в рамките на деня за период до 5 дни. След като запълните контейнерът, трябва да се свържете с нас за да ни уведомите и ние ще дойдем за да го вземем и извозим.

4 кубиковият контейнер е подходящ за наемане, ако правите малък ремонт на баня, антре или сменяте дограма, например. Дължината на 4 кубиков контейнер за отпадъци е 2 метра.

 Един 4 кубиков контейнер приблизително може да събере  80-100 броя строителни чували или 6 тона отпадъци. За тези, които правят ремонт на покрив е важно да знаят, че този модел контейнери за строителни отпадъци, събират около 600 броя керемиди.

Предимството при наемането на 4 кубиков контейнер е, че е малък и удобен, както  за товарене, така и  позиционирането им е лесно почти навсякъде. Предвид малката си дължина са предпочитани за зона център .

В цената на контейнера са включени: доставка до обект, престой 5 календарни дни, извозване и такса смет на депото за строителни отпадъци.

Контейнер за отпадъци 7 кубични метра

Контейнер 4 кубика

Контейнери 7 кубика за строителни отпадъци се ползват често от строителните фирми.  Това обикновено включва и дейности, като разчистване на таван, мазе или двор. Когато правите ремонт на покрив, почиствате мазе или таван, най- подходящ за вашите нужди ще бъде да наемете 7 кубиков контейнер за изхвърляне на строителни отпадъци.

Контейнери за строителни отпадъци под наем 7 кубика може да наемете от нас средно за 160 лева. В цената е включена доставката, престоя до 5 дни на Ваш адрес, извозването му обратно със специален камион и депониране. Такса смет за депото за строителни отпадъци също е включена в цената.

Контейнер 7 кубика е с дължина 3 метра. За да бъде позициониран е необходимо пространство, колкото лека кола. Тези контейнери са доста обемисти и е редно да им отделите специално място до Вашия обект. Така те няма да пречат на строително-монтажните дейности и свободното преминаване около обекта Ви. Заявката за контейнер за строителни отпадъци от 7 кубика е добре да се направи един ден предварително на нашите телефони или имейл.

Контейнер за отпадъци 8 кубични метра

Контейнер 4 кубика

Строителни контейнери с тази кубатура се използват за извозване на по-едро габаритни строителни, битови и производствени отпадъци. Подходящи са да ги наемете, при разчистване на мазета, тавани или дворно място за изхвърляне на дървета, храсти, клони, дивани, гардероби, маси, дограма.

Разполагате с голямо количество отпадъци? Не се колебайте, а поръчайте доставка на контейнер за строителни отпадъци с обем 8 кубика.

Този размер контейнер за боклук е с дължина 3.5 метра. С лекота в него може да подредите всички дълги отпадъци. Правилното подреждане на отпадъците е важно за оптималното използване на обема, който сте наели.

Като цяло наемането на 8 кубикови контейнери  за отпадъци е добро решение, ако имате за изхвърляне голямо количество и обемни отпадъци. Предимствата за наемането на такъв размер контейнер е , че бихте могли да изхвърлите голямо количество отпадъци за кратко време и на достъпна цена.

Правилното подреждане на отпадъците е важно за оптималното използване на обема, който сте наели

Често се случва клиенти да решават да допълнят малкото останал боклук, за да спестят и да не поръчват нов контейнер за отпадъци. При един напълнен контейнер с връх, освен, че нашите служители получават санкции от органите на реда, застрашаваме останалите участници в движението по време на извозване на контейнера до разтоварище. Съветваме Ви да прецените  количеството отпадъци, което имате за изхвърляне за да не се стига до претоварване на контейнера с връх. Ако се затруднявате в избора каква кубатура контейнер за отпадъци да наемете, ние също винаги сме насреща за консултация по отношение на избора на размер за контейнер за извозване на отпадъци. Доставеният контейнер трябва  да се пълни само до горния ръб на контейнера.

Call Now Button