Услуги

Цялостни решения за контейнери за строителни отпадъци и изхвърляне

Киа транс е работи със стотици строителни компании по хиляди проекти през годините. Разполагаме с опитен екип, готов да се справи с вашите сложни и чувствителни във времето проблеми със строителните отпадъци на достъпна цена и навреме. Когато се нуждаете от надеждни решения за отпадъците за следващия си обект, позволете на експертите от Киа транс да поддържат работата ви навреме и в рамките на бюджета. Контейнери за извозване на строителни отпадъци от  Киа транс са помогнали на стотици местни фирми в град София и околностите.

Типичните мисли, които идват на ум, когато хората мислят за строителни обекти, са каски, много шум и много отломки. С добро планиране и внимателна организация строителните отпадъци  няма да представляват проблем на вашия строителен обект, независимо дали е жилищен или търговски проект.

Извозване на отпадъци

Използването на контейнер за строителни отпадъци от Киа транс за всички ваши строителни отпадъци не само ще помогне да се запази зоната чиста от потенциални опасности, но зоната ще бъде безопасна за вашите работници и всеки друг, който се разхожда близо до строителната площадка.

Независимо дали правите ремонт на дом или търговска сграда, добавяте разширение, поставяте нов под, нови прозорци или ремонтирате гараж, всички отпадъци, дървени стърготини и неизползваеми отпадъци могат да бъдат поставени в контейнер за строителни отпадъци.

Контейнери под наем

Киа транс ще достави вашия контейнер за строителни отпадъци и ще го постави на място, което е близо до строителната площадка, но в пространство, което няма да пречи на достъпа до работната площадка. Контейнер за строителни отпадъци улеснява изхвърлянето на строителни материали с остри ръбове, които могат да причинят нараняване на всеки, който минава покрай конструкцията. 

Ако някой от старите материали съдържа азбест, оловна боя или други замърсители, той ще трябва да се третира по различен начин от рутинните строителни отпадъци. Ако имате някакви въпроси относно това какви материали могат или не могат да се поставят в контейнер за отпадъци,  се обадете на Киа транс и говорете с един от нашите професионални представители за извозване на строителни отпадъци с контейнери.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ КОНТЕЙНЕР ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

Ние работим усилено, за да ви предоставим възможно най-много информация. Винаги сме готови да отговорим на всички въпроси, които може да имате по телефона. Обадете ни се 7 дни в седмицата по телефона или РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА.

Контейнер
4 Кубика

Идеален контейнер за събралите се боклуци и отпадъци от Вашите малки проекти за ремонт, събаряне и изхвърляне на отпадъци.

Контейнер
7 Кубика

Тези контейнери се използват при почистване на мазета, тавани, за изхвърляне на стри мебели, шкафове, гардероби и други по-обемни мебели.

Контейнер
8 Кубика

Дължината на този контейнер е 3,5 метра и в него с лекота може да се изхвърлят ненужните по-обемни, едро габаритни отпадъци.

Често Задавани Въпроси

Отговори на всички въпроси свързани с контейнери за извозване на строителни отпадъци

Ние предлагаме различни размери на контейнери за боклук, вариращи от 4 до 10 кубикови контейнери. Ако не сте сигурни кой размер е най-подходящ за вашето почистване, нашият екип ще предостави експертна препоръка. Без значение колко голям или малък е вашият проект, ние имаме контейнер за боклук, който пасва идеално.

Предлагаме щедри периоди за наемане, които обикновено са 5 календарни дни. Ако имате нужда от повече време, попитайте за удължаване на периода на наема ви за фиксирана дневна цена.

Можете да хвърляте повечето видове отпадъци, включително битови боклуци, строителни материали и отпадъци от двора, в нашите контейнери. Обикновено приемаме и уреди, електроника, матраци, дограма. Определени забранени предмети никога не могат да отиват в контейнера за боклук. Това включва масло, азбест, бензин, гуми и други видове опасни отпадъци.

Цената на  контейнер за извозване на отпадъци  зависи от няколко фактора, включително размера на контейнера, място за доставка и продължителността на наемния период. Средно контейнерите за боклук струват между 180 и 220 лева . Ние предлагаме прости фиксирани цени за всички наши размери контейнери, така че винаги ще знаете пълната цена предварително. За повече подробности вижте нашата страница с цени .

Изпрати запитване за контейнер

Контакти

Email :
Телефон:

+359 888 888 888

Call Now Button