Услуги

Какво правим?

Като транспортна фирма ние от Киа транс предоставяме комплексни услуги, както за малки, така и за големи фирми. Осигуряваме оптимални транспортни решения за нашите клиенти на достъпни цени. Извършваме доставки на контейнери за изхвърляне на строителни отпадъци, както и доставки на инертни материали. Предлагаме цялостно решение за управление на отпадъците. Разполагаме с голямо разнообразие от размери на контейнери за отпадъци, които да отговарят на Вашите нужди. Предлаганите от нас контейнери за боклук са с различни размери, което спомага за Вашите проекти- домашни ремонти, почистване, ремонт на покрив, почистване на мазе, гараж, двор и други. Нашият екип може да Ви помогне да определите кой размер контейнер за отпадъци най-добре отговаря на вашите нужди и бюджет, за да изхвърлите отпадъците си.

Извозване на отпадъци

Събирането на отпадъци е важно за всеки един: помага да се поддържа строителната площадка чиста и насърчава безопасността и ефективността за ежедневните работи и задачи. Изборът на доставчик, който е отговорен и надежден е от ключово значение за успеха. Чистите работни места започват с подходящо оразмерени контейнери, за да свършат работата.

Контейнери под наем

Доставяме контейнери за отпадъци под наем за град София и околните населени места за събиране и отстраняване на всякакъв вид строителни, битови и производствени отпадъци. Без значение дали имате за изхвърляне строителни отпадъци или обемни предмети, ние ще Ви помогнем да премахнете боклуците от имота си бързо и ефективно. За превоза на контейнери за строителни отпадъци, използваме модерни превозни средства, отговарящи на стандартите за опазване на околната среда.

Винаги се опитваме да разберем специфичните изисквания на клиента, за да осигурим качествена услуга. Ние се гордеем с нивото на обслужване, което предоставяме на всеки един наш клиент, от нашите чисти, модерни, добре поддържани камиони и контейнери за отпадъци под наем, както и от нашия професионален персонал.

Контейнер
4 Кубика

Идеален контейнер за събралите се боклуци и отпадъци от Вашите малки проекти за ремонт, събаряне и изхвърляне на отпадъци.

Контейнер
7 Кубика

Тези контейнери се използват при почистване на мазета, тавани, за изхвърляне на стри мебели, шкафове, гардероби и други по-обемни мебели.

Контейнер
8 Кубика

Дължината на този контейнер е 3,5 метра и в него с лекота може да се изхвърлят ненужните по-обемни, едро габаритни отпадъци.

Изпрати запитване за контейнер

Контакти

Email :
Телефон:

+359 888 888 888

Call Now Button