Кои сме ние?

Киа Транс е избор №1 за извозване на отпадъци с контейнери под наем в град София , предоставяйки изключително обслужване, бързи доставки до стотици семейства и фирми в столицата и околностите.

С какво се занимаваме?

Нашият автопарк от десет камиона и нашият екип от всеотдайни, приятелски настроени шофьори ни позволяват да предоставяме обслужване в същия ден и да работим от понеделник до неделя.

С широка гама от контейнери за строителни отпадъци, за да гарантира, че клиентите ще получат размерите, които най-добре отговарят на техните нужди, екипът на Киа транс осигурява професионално извозване на строителни отпадъци и доставки на контейнери за строителни отпадъци в град София.

Ние сме напълно оборудвани да обслужваме всички наши клиенти, независимо дали са жилищни, търговски или индустриални, без допълнителни такси за резервации в последния момент. Нашият подход е личен и приятелски настроен, без да жертваме професионалното и квалифицирано обслужване.

Контейнери за строителни отпадъци за всеки изпълнител

Ние предлагаме евтини, надеждни услуги за отдаване под наем на контейнери за строителни отпадъци за да ви помогнем да поддържате работните си места организирани.

Наемете контейнер за бързо и удобно изхвърляне на строителни отпадъци.

Нашите контейнери за строителни отпадъци и боклук са идеални за много общи проекти, включително покриви, озеленяване, разрушаване и проекти за отстраняване на тежки отпадъци. 

Нашите бързи доставки ще ви помогнат да поддържате проектът си чист,  ефективно премахвайки всякакви строителни отпадъци и боклуци. 

Независимо дали вашият екип изгражда или разрушава, ние имаме контейнери под наем за вашите строителни отпадъци, които ще ви помогнат да държите бъркотията под контрол.

Дългогодишен опит

Извозване на строителни отпадъци и боклуци в София, вече повече от 20 години.

Експресна доставка

Възможност за доставка на контейнери за отпадъци до 4 часа след като се свържете с нас.

Достъпни цени

Стараем се да предлагаме възможно най-ниските цени на всички наши клиенти.

Изпрати запитване за контейнер

Контакти

Email :
Телефон:

+1-800-123-4567

Call Now Button