Кои сме ние?

Киа Транс ЕООД е фирма, която доставя контейнери за строителни отпадъци под наем. Нашата услуга за отдаване под наем на контейнери се предлага навсякъде в района на град София. Много големи компании знаят, че могат да се доверят на нашият професионализъм и добри цени.

С какво се занимаваме?

Предлагаме отстраняване на боклука в 4, 7 и 8  кубикови контейнери. В удобно време, бързо и точно седем дни в седмицата.

Отдаваме контейнери под наем за физически лица, изпълнители и фирми. Ние доставяме всички видове контейнери, за да отговорим на вашите нужди. Можете лесно и бързо да поръчате контейнер за отпадъци,  като се свържете с нас на посочения телефон или е-мейл.

Всеки строителен обект генерира различни количества строителни отпадъци. От развалини до строителство и разрушаване, имаме правилния контейнер за отпадъци под наем за всеки вид отпадъци.

С нашите контейнери за строителни отпадъци с различна големина и камиони, можем да решим проблемите ви със строителният отпадък.  Ще доставим контейнер под наем точно според вашият график и нужди.

Контейнери за строителни отпадъци за всеки изпълнител

Ние предлагаме евтини, надеждни услуги за отдаване под наем на контейнери за строителни отпадъци за да ви помогнем да поддържате работните си места организирани.

Наемете контейнер за бързо и удобно изхвърляне на строителни отпадъци.

Нашите контейнери за строителни отпадъци и боклук са идеални за много общи проекти, включително покриви, озеленяване, разрушаване и проекти за отстраняване на тежки отпадъци. 

Нашите бързи доставки ще ви помогнат да поддържате проектът си чист,  ефективно премахвайки всякакви строителни отпадъци и боклуци. 

Независимо дали вашият екип изгражда или разрушава, ние имаме контейнери под наем за вашите строителни отпадъци, които ще ви помогнат да държите бъркотията под контрол.

Дългогодишен опит

Извозване на строителни отпадъци и боклуци в София, вече повече от 20 години.

Експресна доставка

Възможност за доставка на контейнери за отпадъци до 4 часа след като се свържете с нас.

Достъпни цени

Стараем се да предлагаме възможно най-ниските цени на всички наши клиенти.

Изпрати запитване за контейнер

Контакти

Email :
Телефон:

+1-800-123-4567

Call Now Button